Myyntipaikan vuokraehdot

1. Myyntipaikka

1.1: Myyntipaikkaan kuuluu kalustuksena pöytä,alalevy ja vaaterekki, omien lisäpöytien tai telineiden käyttö ei ole sallittua.

1.2: Myyntipaikka on ennalta määrätty ja siihen viitataan pöytänumerolla, kalusteita ei saa siirtää muualle.

1.3: Myyntipaikkaan on oikeus tutustua ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista.

1.4: Myyntiin ei saa tuoda: Elintarvikkeita, lääkkeitä, aseita, myrkkyjä, herkästi syttyviä aineita, täytettyjä eläimiä, laitteita joista aiheutuu käyttäjälle vaaraa tai haittaa, sekä mitään ilman tekijänoikeuksia valmistettuja tuotteita(ns.piraattituotteet). Kirpputorilla on oikeus poistaa myynnistä sopimattomaksi tai laittomaksi katsomansa tuotteet. Vastuu vastoin näitä ehtoja myyntiin tuotujen tuotteiden aiheuttamista vahingoista on aina myyntipaikan vuokralaisella.

1.5: Uuden tavaran myynti on kiellettyä, poikkeuksena ovat kaupparekisterissä rekisteröidyt yritykset jotka voivat myydä uusia tuotteitaan esittäessään asiaankuuluvat dokumentit.

1.6: Myyntipaikkaan voi tuoda lisää tuotteita vuokra-ajan aikana, siellä jo olevia tuotteita ei kuitenkaan voi viedä pois ennen vuokra-ajan päättymistä


2. Vuokra-aika

2.1: Myyntipaikan vuokra on maksettava vuokrasopimukseen merkittyyn vuokra-ajan alkamispäivämäärään mennessä, kirppiksen aukioloaikana kokonaisuudessaan.

2.2: Myyntipaikka tulee tyhjentää tavaroista vuokra-ajan päättymispäivänä, tuntia ennen sulkemisaikaa.

2.3: Jos tuotteita ei noudeta sopimuksen päättymispäivään mennessä, peritään niistä tämän jälkeen päiväkohtainen vuokra.

2.4: Myyntipaikasta myydyistä tuotteista tullut tuotto luovutetaan myyntipaikan vuokralaiselle


3. Tuotteiden myynti

3.1: Tuotteissa on oltava hintalappu jossa selkein merkinnöin aina: myyntipaikan pöytänumero, tuotteen nimi riittävän tarkasti sekä tuotteen hinta euroina.

3.2: Mikäli tuotteessa on hälytinlaite, on hintalapun oltava aina hälytinlaitteen välissä.

3.3: Tuotteen hintaa ei saa korjata hintalappuun vaan on aina tehtävä uusi hintalappu.

3.4: Mikäli myyntiin tuodaan viallisia tuotteita on vian oltava ehdottoman selvästi merkittynä. Viallisia tuotteita ei saa väittää ehjiksi. Viallisia tai käyttäjälleen muutoin vaarallisia sähkölaitteita tai käyttäjälleen vaaraa aiheuttavia koneita ei saa myydä.

3.5: Riihimäen Iso Kirpputori ei korvaa myyntitilasta varastettuja tai kadonneita tuotteita, mutta pyrkii parhaansa mukaan valvomaan ettei tuotteita häviä asiattomasti.

3.6: Löytötavaroita sekä pöydistään eksyneitä tavaroita säilytetään kahden viikon ajan.Avoinna


Arkisin 10-17

La-Su 10-15

Hinnasto

Myyntipaikat

1 viikko : 25 €
2 viikkoa : 45 €
4 viikkoa : 90 €
Lisäpäivä : 5 €
Vitriinihylly : 5 €/viikko


Hälyttimet

Vaatehälytin kpl: 0,10 €
Tarrahälytin kpl: 0,10 €
DVD-kotelo : 0,20 €

Yhteystiedot

Riihimäen Iso kirpputori
Petsamonkatu 88
11120 Riihimäki

Puh.: 046-5574393